Nyår!

Nyår idag då! Woop woop!
Dock kommer jag inte göra speciellt (tror jag). Där min kära syster är så är det redan 2012. Känns skumt, saknar henne något enormt men hon kommer hem om ca 16 dagar så det är la bara att vänta. :/
Goodbye 2011

Musiktips - Clinton och Mitchel Cave



Fixat deisgnen hela dagen men bakgrunden vill inte visas så får la sitta och trixa med det imorgon eller nåt. :/

Dream hair.


Röda korset!

Fick allt detta för 92:-
Awesome? Hehe oja!


Har jag blivit länkad eller vad händer med världen?

Vilken trevlig överaskning jag fick när jag satte på datorn! :)

Vart hos therese och gav alla klappar till sanna och fanny. Var där i några timmar sen när vi kom hem spelade jag och har inte orkat sätta på datorn förens nu.
Mitt öga är rött, svullet, hårt och jag kan knappt se med det, får se hur det är imorgon för då ska nog jag och mamma ner till röda korset och sen kanske till nåt annat ställe. :)

2011

make a gif

Julklapparna

Av mamma och pappa
Nintendo wii med mario kart, 2 extra kontroller till wii, wii spel harry potter and the deathly hallows part 2, högtalare, en tröja jag redan har, en goodie bag med massa bra saker!
Av farmor, farfar och therese
Ett stativ till kameran(kan bli mindre och längre), 300:-, 14 nummer av frida.
Av mormor och morfar
Britney spears fantasy parfym, porslins ängel, 5 silvriga örhängen, 500:-

Härlig dag!

Vart hos farmor och farfar hela dagen. Visar bild på vad jag fick imorse och hos farmor ohc farfar imorgon efter vi vart hos mormor och morfar så blir det ett enda inlägg om vad ajg fick. :)
Annars har jag haft en ganska awesome dag! Hoppas ni har en riktigt bra jul nu och inte bara sitter o degar framför datorn hela dagen. Det kan ni göra alla andra dagar på året. ;)
Ne nu ska jag sova, blir upp ganska tidigt imorgon och åka till mormor och morfar!

Hos farmor och farfar!


God jul Madde!

Videon är speciellt riktad till Madelene men ni läsare kan ju kolla vad jag gjort under dagen. ;)
Om ni inte kan se videon klicka här.

20 minuter kvar!

Klätt julgranen, gjort neger bollar och julskinkan. Nu är det bara 20 minuter kvar sen är det äntligen julafton!

Otroligt bra cover!

Tycker den var mycket bättre än orginalet!

Dakota Wint


Redhead

Shitting in your FaceOne, two, you're the girl that I want.FacebookProfile pictures
Siktar på att få denna röda färg. Ska färga det efter jul någon gång så får la hoppas på att det blir rödare då. För just nu är under håret svart.

Svar till da syster som är ca 15 timmar med flyg från mig.


We are like dominoes - i fall for you,you fall for another.

Idag blir det nog att vara hemma och ta det lugnt. Fick värsta rycket imorse också. Seriöst hur kan 2 plancher försvinna när dom satt uppe på väggen och 1 planch som satt på dom nu sitter i hörnet på väggen? + att min conceler försvann helt mystiskt igår. Åhåhå vad jag hatar detta hus.

Instagram

Om ni vill läga till mig så heter jag - quintex

Dagens klädsel 21/12-2011

Skor - Skopunkten | Jeans - H&M | Linne - Gina Tricot | Stickad cardigan - Gina Tricot

JULLOV!!!


Vad har jag gjort nu då?


Kungsbacka med Johanna och Elin!

Vart i stan idag med Johanna och Elin. Göttans. ;)
Hämtade Elin runt typ 12 och sen gick vi runt på kungsmässan. Efter det gick vi till donken och det tog typ 10 minuter för min hamburgare att bli klar... Såg Vilma och min gamla musik lärare. Har sett massa lärare idag. :o Läskigt ju!
Sen gick vi tillbaka in på kungsmässan och efter typ 1 timme kom Johanna så vi gick till henne och sen så gick vi runt på kungsmässan igen. Efter typ några timmar kom mamma och pappa o hämtade oss. Grym dag i alla fall! Blev nästan av med alla mina tior också! YEEEAH :D
Har typ 100 kvar i småmynt ändå...
TOMTEN! :D:D:D:D:D
Vi såg Per Morberg också! Dock blev kortet(och dom andra också...) väldigt suddiga.
Det vita linnet med kors på är från gina tricot och Ramones tröjan är från H&M. :)

Want a perfect girl? Buy a barbie.

I AM THE CAPTAIN OF MY SOUL.Tumblralone, so alone i'm lost consumed by the pain +.Head up to the skybeing a princess is a fulltime jobshe's a rich girl. #1-alone, so alone i'm lost consumed by the pain +.Ifall man måste ta kort på två - JeayL♥ - ᴿᴬᵂᴿ . -Lucy CoyleImage - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Hej jag kommer inte på någon rubrik!

Dagen har vart som en vanlig torsdag. Matte, bild, spanska och so. Var nog lite trött på so:n för satt och skrattade åt allt. x)
Fick hem mina 2 nya iphone skal också!  Coca cola och superman. :D Hur awesome som helst!
Min mobil kommer typ få leva i superman skalet tills det går sönder.
Typ 1 vecka gammal bild, men jag har inga nya. Får gå ut och fota nån gång när det är fint väder. Men det är mörkt när jag åker till skolan och mörkt när jag kommer hem. Därför blir det inte så mycket bilder. Men det ska tydligen snöa imorgon så man kan ju hoppas på att det stämmer! :)

Landvetter

Tjenare!
Vet inte varför jag alltid startar med just "Tjenare!" hela tiden. Haha kanske borde komma på nått nytt?
Ska i alla fall snart till landvetter och vinka av Madelene. Usch vad jag kommer sakna henne. :( Kommer säkert börja lipa på flygplatsen.

Mr. Brightside

Tjenare!
Har vart med Madelene hela dagen. Rätt så chill ändå. :) Imorgon blir det dock skola och får verkligen inte hoppas på att vi har några läxor...

Jul deisgn!

Tjenare!
Sitter i soffan och har precis gjort klart den nya juldesignen. Visst blev den bra ändå? :)
Åkte hem från skolan nån gång runt halv 2 för jag fick någon sjuk magknip och mådde illa som bara den. Imorgon blir det att stanna hemma för att träffa Madelene för antagligen sista gången på ungefär 1 månad. Kommer sakna henne något enormt. Julen och nyår kommer inte alls bli kul iår...

Och ja, jag vet att jag är otrolig smexig i star wars masken.

För att få lite jul stämning i stormen...


Nordstan/femman med syster och 209320743875874 mer folk.

Tjenare!
Vart i nordstan/femman hela dagen med Madelene. Första gången jag vart där, haha jag vet efter... Det blev 3 örhängen och 2 tröjor. Var mer där för att vara med Madde innan dom åker. ;)
Sen var det massa skrikande fjortisar som skulle se på eric saade. HHAHAH fyfan. Fick mer tinitus än vad jag hade. Trevligt trevligt! Jag och Madde gick in på en sko affär där man inte kunde höra så mycket och väntade en stund.
Nu försöker jag få ut mitt örhänge där uppe. Haha usch, det gör svin ont. :( Men det ska la gå. Är man en viking så är man en viking. ;)
2½ par örhängen från en väldigt mysko butik. Tappade en utav det svarta spikarna så Madde skulle se om hon kunde åka in på måndag och köpa en ny. :)
En sjukt mysig kofta och ett linne från bikbok.
Vanliga toffsar och klämmor från bikbok.
Köpte inte så mycket men kul vart det!

Wow Jocke

Alltså ååh dör varenda gång jag ser den. x)

9/12-2011

Färgade ju håret rött igår! 
Woop woop, dock blev det svart/bruna mörk rött men hopaps på att det blir bättre nästa gång! :)
Har dock inga bra bilder just nu eftersom jag vaknade med feber hade jag inte någon stor lust att göra iordning mig.
Men ni får dom jag har. ;)
Som jag sa, bilden suger och man ser inte hårfärgen på den, men jao. Nu vet ni i alla fall vad "förändringen" var. ;)

Gör en liten förändring!

Huhu kan ni gissa vad? ;)

Önskelista @ 2011

Detta är avd jag kommit på en sålänge. Dock måste jag komma på några grejer till för att det ska funka.
Men får la bara sätta igång och tänka!

Rött?

Vart i stan med mamma idag igen. Vi hade ju studie dag så det vart nice!
Gick upp jätte tidigt för var tvungen att gå till tandläkaren halv 10. Dom fixade tanden och efter det åkte jag och mamma till mormor o morfar. Var där i ca 1 timme och sen åkte vi ner till stna. Fick köpt några julklappar också. Hihi, awesome! Dock är jag inte klar än... Sen åkte vi till coop och handlade. Fick även röd hårfärg så ska färga hela håret rött snart. :D Kommer bli riktigt bra!

Shopping med mamma.

Tjenare tjenare!
Vart i stan idag med mamma, skulle egentligen köpt julklappar till både syster och mamma(är redan klar med pappas) Men hittade tyvärr inget. :( Får la åka ner nån annan dag och kolla. Och sen när man är i stan så måste man ju gå in i leksaksaffären. Jag känner mig så fruktansvärt snygg i dessa masker/glasögon! Haha awww världens gose jacka också. ♥
Sen fick jag ett par nya skor, en maskara och värme skyddande spray. :)

SNÖ!!!!

Gomorgon!
Inte så ofta jag vaknar klockan halv 7 och gör iordning mig på en kvart? ;) Skönt vart det i alla fall!
Är snart klar med önskelistna också. Woop woop!
Det had esnöat inatt också! Underbart, om en vecka säger jag la att ajg är trött på skiten. Men det är ju alltid lite kul början. :D Får hoppas på att inte bli ner dragen i snön i år. HAHA!
Nu ska jag fixa lite små saker sen bär det av till skolan.
Vi ses senare. ♥

Let's cheers to this!

Dagen började la bra, trodde jag och mamma skulle åka in till stan men istället så bestämde sig mamma och pappa att åka ner till stnao hc köpa nån bil grej och några andra saker. Så jag stannade hemma, tråkigt men ganska kul. :)
Nån gpng runt 5 åt vi, sen gick jag upp på mitt rum. Runt typ 7 lyckades jag bita av min tand. Jag vet inte hur jag lyckades men en bit på den saknas och ligger antagligen någonstans på golvet i mitt rum... Så mamma ska ringa till tandläkarn imorgon så ska dom laga den! Kommer bli kannoners. ;)
Sen gick ajg och duschade och jag har försökt komma på nåt att önska mig hela dagen.. :( Kommer inte direkt långt eftersom varken min farmor och farfar eller mormor och morfar kan beställa saker genom internet så blir det lite klurigt!
Det är hur min dag har varit! Ganska bra faktiskt, förutom det där med tanden. Men w/e det går att laga och jag får det gratis. Så varför inte passa på nu när man kan få saker gratis? ;)
Förlåt för att jag inte har några bilder, får ta nya snart!

Pepparkakor!

Bakade massa pepparkakor hemma hos mormor och morfar idag! Även ifall jag hatar pepparkakor så är degen himla god. Vilket är synd för man får nåt in i helvete ont i magen efter. Samma visa varje år! Alla sitter vid mat bordet och försöker trycka ner korv med bröd samtidigt som dom klagar på deras uppblåsta magar. Är inte pepparkaks bakning härligt? :)
Haha nej då, men det vart väl någorlunda kul ändå. Har gjort det sen barnsben runt den här tiden hemma hos mormor och morfar och traditioner kan man ju inte bryta! ;)
Nu ska jag spela och lyssna på massa musik!

I wish everyone would look past appearance and actually focus on personality.

~Rubriken är snodd från deefizzy's nya status på fb. ~
Jag har tänkt mycket på(jag tänker ganska mycket nu för tiden. En ny dålig vana?) hur människor behandlas.
Hur du än ser ut/vad du än gör så ska du behandlas på samma sätt som alla andra.
Folk är för yttliga, det är inget man kan komma ifrån. Varenda dag i skolan hör jag "ååh såg du dom där emosarna som gick förbi?" "HAHAH vilken jävla fjortis!" "Usch vad ful hon är." "HAHAHH SÅG DU HENNES KLÄDER??!??!?!" och blablablabla och ja, jag kan erkänna att jag vart en av dom som sagt sånt här. Alla säger skit om någon nån gång.
Men ändå, man ska inte säga nåt sånt. Alla är vi olika och det är tur det! Det skulle ju inte vart så kul om alla såg lika dana ut.
Sen att kalla någon ful. Vad är det för mening med det egentligen? Alla tycker olika.
När jag går ut på stan så tänker jag ju inte "Fyfan vad snygg/ful den personen var" Jag bryr mig inte om hur mina kompisar ser ut. Dom kan gärna se ut som ett troll om dom nu vill det. Det är ju personligheten som räknas.
-
Folk borde lära känna personer innan dom säger något.
-
Jag sökte på "ugly" på weheartit och dessa bilder kom upp.
9 de outubro de 2011Profile PicturesHappy Thanksgiving :)young&reckless<3†††bad reputationSearch - Chicken SmoothieProfile PicturesFuckin Perfect GirlsPhotos/Videos of Metal, Rock, Goth, Punk and Emo girls are prettier than Fancy styled girlsFacebookSem título | Flickr - Compartilhamento de fotos!Fotos von Love ' *__*Profile Pictures
Jag skulle inte säga att någon här är "ful".
-
Pga mitt sätt att tänka på har jag svårt att få känslor för någon. Eftersom jag alltid hittar lite skönhet i alla.
Hoppas du i alla fall lärt dig något.

En såndär rubrik.

Men tjenare folks!
Dagen har vart bra, först en massa timmar i skolan och sen var det sjukgymnasten och efter det åkte jag, mamma och madde till ö&b. Sen lämnade vi madde vid pendeln och efter det åkte vi hem. Har bara vart för lat för att sitta vid datorn HAHAHA Mamma hämtade även ett packet från H&M idag. Ett par byxor och ett armband! Sjukt grymt.

Första december idag! WOOP WOOP!!!

Började dagen med att försova mig till 8 så det var bara att ta på sig det första kläderna man såg, springa ner ta på lite maskara, borsta tänderna och lägga ner alla saker i väskan sen bar det av till skolan och var framme nån gång runt kvart över 8. Mötte elin och vi kom inte försent! WOHO! Kan bero på att hon var sen men jaja, vi kom iallafall inte försent. :)
Dagen rullade på som en vanlig torsdag och jag fick reda på att min bild på christofer drew har hängt uppe i uppehålls rummet nu i typ 2 veckor. KUL! Haha nej inte direkt, speciellt inte när det är kopian som ser grymt ful och konstigt ut för allt kom inte med. Men får väll vara glad att jag fick vara med på "väggen".
Satte mig faktiskt vid datorn först nu. :o INTE LIKT MIG.
Efter skolan åkte jag direkt till ortopeden sen var det en massa läxor(2 men man skulle göra 3 sidor i våran engelska bok..)  sen åt vi och efter det kollade jag på julkalendern. Den verkar sådär, får kolla några program till och se ifall den är bra eller inte. :) Åt min jul choklad. Höhö, man blir aldrig för gammal för julkalendrar!
Efter det gjorde jag klart matten och sen gick jag och duschade. Och nu ligger jag i min säng och håller på att dö pga min rygg. Inte kul. :(

RSS 2.0